(2010). بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی. , 7(26), 87-98.
. "بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی". , 7, 26, 2010, 87-98.
(2010). 'بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی', , 7(26), pp. 87-98.
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی. , 2010; 7(26): 87-98.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,865,614
PDF Download16,048,768