(2010). بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز. , 7(26), 11-20.
. "بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز". , 7, 26, 2010, 11-20.
(2010). 'بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز', , 7(26), pp. 11-20.
بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز. , 2010; 7(26): 11-20.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,858,458
PDF Download16,042,705