(2009). بررسی اثرآرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی برویژگی های شیمیایی وحسی فراورده های گوشتی مریم عابدینی1 *، محمد جواد وریدی2، فخری شهیدی3، سید حسن مرعشی4. , 6(23), 51-58.
. "بررسی اثرآرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی برویژگی های شیمیایی وحسی فراورده های گوشتی مریم عابدینی1 *، محمد جواد وریدی2، فخری شهیدی3، سید حسن مرعشی4". , 6, 23, 2009, 51-58.
(2009). 'بررسی اثرآرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی برویژگی های شیمیایی وحسی فراورده های گوشتی مریم عابدینی1 *، محمد جواد وریدی2، فخری شهیدی3، سید حسن مرعشی4', , 6(23), pp. 51-58.
بررسی اثرآرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی برویژگی های شیمیایی وحسی فراورده های گوشتی مریم عابدینی1 *، محمد جواد وریدی2، فخری شهیدی3، سید حسن مرعشی4. , 2009; 6(23): 51-58.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,934,544
PDF Download16,081,056