(2009). بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن. , 6(22), 45-55.
. "بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن". , 6, 22, 2009, 45-55.
(2009). 'بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن', , 6(22), pp. 45-55.
بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن. , 2009; 6(22): 45-55.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,448,448
PDF Download17,555,312