زرین کمر, فاطمه, تاجیک, سمیه, نیکنام, وحید (2017). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای فنولی اندامهای زعفران. , 8(2), 160-170.
فاطمه زرین کمر; سمیه تاجیک; وحید نیکنام. "ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای فنولی اندامهای زعفران". , 8, 2, 2017, 160-170.
زرین کمر, فاطمه, تاجیک, سمیه, نیکنام, وحید (2017). 'ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای فنولی اندامهای زعفران', , 8(2), pp. 160-170.
زرین کمر, فاطمه, تاجیک, سمیه, نیکنام, وحید ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین محتوای فنولی اندامهای زعفران. , 2017; 8(2): 160-170.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,793,324
PDF Download15,994,585