شوقی, زهرا, باباخانی لشکان, آریا, پورفرزاد, امیر (2021). بررسی خصوصیات بافتی، رنگ و حسی پاستای غنی شده با کنسانتره‌ی پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama). , 10(3), 370-385.
زهرا شوقی; آریا باباخانی لشکان; امیر پورفرزاد. "بررسی خصوصیات بافتی، رنگ و حسی پاستای غنی شده با کنسانتره‌ی پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama)". , 10, 3, 2021, 370-385.
شوقی, زهرا, باباخانی لشکان, آریا, پورفرزاد, امیر (2021). 'بررسی خصوصیات بافتی، رنگ و حسی پاستای غنی شده با کنسانتره‌ی پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama)', , 10(3), pp. 370-385.
شوقی, زهرا, باباخانی لشکان, آریا, پورفرزاد, امیر بررسی خصوصیات بافتی، رنگ و حسی پاستای غنی شده با کنسانتره‌ی پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama). , 2021; 10(3): 370-385.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,431,561
PDF Download17,549,987