کریمیان, سهیلا (2019). بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus). , 9(1), 39-49.
سهیلا کریمیان. "بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus)". , 9, 1, 2019, 39-49.
کریمیان, سهیلا (2019). 'بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus)', , 9(1), pp. 39-49.
کریمیان, سهیلا بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus). , 2019; 9(1): 39-49.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,431,634
PDF Download17,550,027