شیری, نیما, اخلاقی, مصطفی (2019). بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان. , 9(1), 21-29.
نیما شیری; مصطفی اخلاقی. "بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان". , 9, 1, 2019, 21-29.
شیری, نیما, اخلاقی, مصطفی (2019). 'بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان', , 9(1), pp. 21-29.
شیری, نیما, اخلاقی, مصطفی بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان. , 2019; 9(1): 21-29.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,444,797
PDF Download17,554,016