دانشور, مریم, عالیشاهی, علیرضا, اجاق, سید مهدی, میرصادقی, حجت (2019). تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد. , 8(4), 193-198.
مریم دانشور; علیرضا عالیشاهی; سید مهدی اجاق; حجت میرصادقی. "تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد". , 8, 4, 2019, 193-198.
دانشور, مریم, عالیشاهی, علیرضا, اجاق, سید مهدی, میرصادقی, حجت (2019). 'تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد', , 8(4), pp. 193-198.
دانشور, مریم, عالیشاهی, علیرضا, اجاق, سید مهدی, میرصادقی, حجت تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد. , 2019; 8(4): 193-198.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,431,563
PDF Download17,549,993