چاری علی آباد, صدیقه, سعیدی فر, فاطمه, اکرمی, رضا (2019). تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus). , 8(3), 127-135.
صدیقه چاری علی آباد; فاطمه سعیدی فر; رضا اکرمی. "تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)". , 8, 3, 2019, 127-135.
چاری علی آباد, صدیقه, سعیدی فر, فاطمه, اکرمی, رضا (2019). 'تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)', , 8(3), pp. 127-135.
چاری علی آباد, صدیقه, سعیدی فر, فاطمه, اکرمی, رضا تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus). , 2019; 8(3): 127-135.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,444,854
PDF Download17,554,038