رومیانی, لاله, کاویانی, ایلدا (2018). تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء. , 7(4), 295-303.
لاله رومیانی; ایلدا کاویانی. "تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء". , 7, 4, 2018, 295-303.
رومیانی, لاله, کاویانی, ایلدا (2018). 'تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء', , 7(4), pp. 295-303.
رومیانی, لاله, کاویانی, ایلدا تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء. , 2018; 7(4): 295-303.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,444,836
PDF Download17,554,033