توریان, فهیمه, ریحانی, محمد, عزیزخانی, مریم (2018). ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید. , 7(2), 125-133.
فهیمه توریان; محمد ریحانی; مریم عزیزخانی. "ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید". , 7, 2, 2018, 125-133.
توریان, فهیمه, ریحانی, محمد, عزیزخانی, مریم (2018). 'ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید', , 7(2), pp. 125-133.
توریان, فهیمه, ریحانی, محمد, عزیزخانی, مریم ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید. , 2018; 7(2): 125-133.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,431,438
PDF Download17,549,936