ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) | ||
| علوم و فنون شیلات | ||
| Article 7, Volume 5, Issue 3 - Serial Number 16, 1395, Pages 95-108 PDF (649.12 K) | ||
| Authors | ||
| محمدرضا سلیمانی1; سید فخرالدین حسینی* 2; مریم نیکخواه3 | ||
| 1گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور | ||
| 2دانشگاه تربیت مدرس | ||
| 3گروه نانوبیوتکنولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس | ||
| Abstract | ||
| پروتئین هیدرولیزشده کیلکایمعمولی با استفاده از آنزیم آلکالاز (با نسبت 1:100) در دمای 55 درجه سانتیگراد وpH 5/8 در مدت 4 ساعت تهیه شد و درجه هیدرولیز و فعالیت ضداکسیدانی آن ارزیابی گردید. نتایج درجه هیدرولیز اندازهگیری شده در فواصل زمانی 1، 2، 3 و 4 ساعت بیانگر افزایش درجه هیدرولیز با افزایش زمان بود. همچنین، ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی FPH بهوسیله آزمونهای DPPH، ABTS و قدرت کاهندگی در 3 غلظت 1، 2 و 5 میلیگرم در میلیلیتر، بیانگر بالاترین خاصیت مهارکنندگی در غلظت 5 میلیگرم به ترتیب شامل4/74%، 3/72% و 8/1 جذب در 700 نانومتر برای آزمونهای DPPH، ABTS و آزمون قدرت کاهندگی بوده است. بطور کلی، یافتههای این تحقیق پتانسیل کیلکا ماهیان را به عنوان منبعی از ضداکسیدانهای طبیعی برای کاربردهای غذایی مورد تاکید قرار میدهد. | ||
| Keywords | ||
| کیلکای معمولی; فعالیت ضداکسیدانی; تست قدرت کاهندگی | ||
|
Statistics Article View: 195 PDF Download: 88 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,560 |
| Article View | 19,406,097 |
| PDF Download | 15,847,885 |