ترخاصی, احمد (2016). بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال. , 5(2), 17-27.
احمد ترخاصی. "بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال". , 5, 2, 2016, 17-27.
ترخاصی, احمد (2016). 'بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال', , 5(2), pp. 17-27.
ترخاصی, احمد بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال. , 2016; 5(2): 17-27.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,196
PDF Download17,531,380