بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ | ||
| علوم و فنون شیلات | ||
| Article 5, Volume 5, Issue 1 - Serial Number 14, 1395, Pages 69-82 PDF (624.4 K) | ||
| Authors | ||
| صابر خدابنده1; علی حمزه2; مسعود رضایی* 1; علی معتمدزادگان3; مهرداد نوروزی نیا1 | ||
| 1دانشگاه تربیت مدرس | ||
| 2دانشگاه | ||
| 3دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | ||
| Abstract | ||
| شرایط بهینه برای آنزیم آلکالاز جهت تولید پروتئین هیدرولیزشده ازعضله ماهی مرکب ببری خلیج فارس با استفاده از فاکتورهای دما، نسبت آنزیم به سوبسترا، زمان و pH در 5 سطح و در قالب طرح مرکب مرکزی با آلفا برابر 2 در روش پاسخ سطح، بررسی شد. مدل دو جملهای بهدست آمده درسطح 99/99 درصد معنیدار بود و ضریب تعیین برابر 95/0، نسبت سیگنال به اختلال برابر 16/14 وعدم معنیداری فقدان تناسب نشان از کارائی خوب مدل برای پیشبینی بود. در نهایت شرایط بهینه با استفاده از نرمافزار Design Expert بهصورت 19/8pH=، دمای 23/50، زمان 62/129 و درصد آنزیم 15/2 بهدست آمد. | ||
| Keywords | ||
| پروتئین هیدرولیزشده; روش سطح پاسخ; طرح مرکب مرکزی; ماهی مرکب ببری; آلکالاز | ||
|
Statistics Article View: 201 PDF Download: 89 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,171 |
| Number of Articles | 24,674 |
| Article View | 24,395,636 |
| PDF Download | 17,535,412 |