صفری, رضا, میرصادقی, حجت, عالیشاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره (2015). اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال. , 4(1), 93-104.
رضا صفری; حجت میرصادقی; علیرضا عالیشاهی; بهاره شعبانپور. "اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال". , 4, 1, 2015, 93-104.
صفری, رضا, میرصادقی, حجت, عالیشاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره (2015). 'اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال', , 4(1), pp. 93-104.
صفری, رضا, میرصادقی, حجت, عالیشاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال. , 2015; 4(1): 93-104.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,122
PDF Download17,551,319