تأثیر شوری بر روی فعالیتهای تغذیهای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva | ||
| علوم و فنون شیلات | ||
| Article 6, Volume 3, Issue 4 - Serial Number 9, 1393, Pages 69-79 PDF (653.87 K) | ||
| Authors | ||
| آسیه محمدیان* 1; احسان کامرانی2; عبدالرضا دباغ1; حسین رامشی3 | ||
| 1شیلات | ||
| 2معاونت پژوهشی دانشگاه هرمزگان | ||
| 3کارشناس ایستگاه تحقیقاتی شیلاتی نرمتنان بندر لنگه | ||
| Abstract | ||
| تأثیر دو غلظت شوری 35 و 40 واحد در هزار بر پارامترهای تغذیهای (شاخص رودهای، مواد آلی و بازده جذب) و رفتار نقب زدن روزانه خیار دریایی، Holothuria parva، بررسی شد. برآیند کلی نتایج، اختلاف معنیداری را بین شاخص رودهای در بخشهای ابتدایی و انتهایی روده خیار دریایی در دو شوری نشان نداد، اما بیشترین میانگین میزان شاخص رودهای ، مواد آلی و بازده جذب برای شوری 40 در هزار محاسبه شد. بنابراین بهنظر میرسد این خیار دریایی در وضعیت شوری 40 در هزار نسبت به وضعیت شوری 35 در هزار دارای فعالیت تغذیهای بهتری باشد. | ||
| Keywords | ||
| فعالیتهای تغذیهای; شاخص رودهای; خیار دریایی; بازده جذب | ||
|
Statistics Article View: 219 PDF Download: 59 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,577 |
| Article View | 19,927,329 |
| PDF Download | 16,078,345 |