ارزیابی ارگانولپتیک سه نوع فیش فینگر حاصل از ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) | ||
| علوم و فنون شیلات | ||
| Article 5, Volume 3, Issue 2 - Serial Number 7, 1393, Pages 51-57 PDF (347.33 K) | ||
| Author | ||
| احمد ترخاصی* | ||
| دانشگاه زابل | ||
| Abstract | ||
| سه نوع فیش فینگر تولید شده از گوشت ماهی کپور معمولی (حاصل از قطعات فیله، گوشت چرخشده و سوریمی) ارزیابی ارگانولپتیکی شدند. فیش فینگرها پس از قالبگیری، لعابزنی و پوششدهی در دستگاه سرخکن با روغن آفتابگردان در دمای Cº180 به مدت 8 دقیقه سرخ شدند. شاخصهای ارگانولپتیک بافت، طعم، بو، رنگ و مطلوبیت کل از سوی ارزیابها بررسی شدند. فیش فینگر حاصل از سوریمی از لحاظ شاخصهای ارگانولپتیک تفاوت معناداری (p< 0/05) نسبت به بقیه نمونهها داشت. ارزیابی صفت مطلوبیت کل نشاندهنده برتری فیش فینگر حاصل از سوریمی نسبت به دیگر فیش فینگرها بود. بنابراین توصیه میشود که از سوریمی حاصل از گوشت ماهی کپور معمولی در فرایند تولید فیش فینگر استفاده شود. | ||
| Keywords | ||
| ارزیابی ارگانولپتیک; سوریمی; فیش فینگر; کپور معمولی | ||
|
Statistics Article View: 177 PDF Download: 83 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,815,598 |
| PDF Download | 16,006,973 |