نوری هاشم آباد, زینب, حسینی پور, سیدحمید, اجاق, سید مهدی (2013). مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی‌اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای‌ رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی‌گراد. , 2(3), 75-87.
زینب نوری هاشم آباد; سیدحمید حسینی پور; سید مهدی اجاق. "مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی‌اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای‌ رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی‌گراد". , 2, 3, 2013, 75-87.
نوری هاشم آباد, زینب, حسینی پور, سیدحمید, اجاق, سید مهدی (2013). 'مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی‌اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای‌ رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی‌گراد', , 2(3), pp. 75-87.
نوری هاشم آباد, زینب, حسینی پور, سیدحمید, اجاق, سید مهدی مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی‌اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای‌ رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی‌گراد. , 2013; 2(3): 75-87.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,560
Article View19,406,092
PDF Download15,847,884