دقیق روحی, جواد, غرقی, احمد, جلیلی, سید حسن, صدریان, منصور, رفیع پور, فریدون, فئید, منیره (2013). تأثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای ºC18-. , 1(1), 13-25.
جواد دقیق روحی; احمد غرقی; سید حسن جلیلی; منصور صدریان; فریدون رفیع پور; منیره فئید. "تأثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای ºC18-". , 1, 1, 2013, 13-25.
دقیق روحی, جواد, غرقی, احمد, جلیلی, سید حسن, صدریان, منصور, رفیع پور, فریدون, فئید, منیره (2013). 'تأثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای ºC18-', , 1(1), pp. 13-25.
دقیق روحی, جواد, غرقی, احمد, جلیلی, سید حسن, صدریان, منصور, رفیع پور, فریدون, فئید, منیره تأثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای ºC18-. , 2013; 1(1): 13-25.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,460,617
PDF Download17,559,797