(2011). مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی. , 8(34), 112-120.
. "مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی". , 8, 34, 2011, 112-120.
(2011). 'مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی', , 8(34), pp. 112-120.
مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی. , 2011; 8(34): 112-120.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,121,097
PDF Download16,162,132