تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 10, Volume 8, Issue 34, 1390, Pages 95-100 PDF (202.78 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده دراین بررسی به مطالعه اثر سطوح شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژیکی آرد نان بربری پرداخته شده است. بدین منظور شیر خشک سویا در سطوح 3، 5، 7 و10درصد جایگزین آرد گندم شد. ویژگیهای رئولوژیکی با دستگاه فارینوگراف، اکستنسوگراف وآمیلوگراف اندازه گیری شد. نتایج حاصل ازآزمون فارینوگراف نشان داد که جذب آب، زمان پایداری، گسترش ودرجه سست شدن افزایش، عدد کیفیت کاهش یافت. مقاومت به کشش و سطح زیر منحنی در آزمون اکستنسوگراف افزایش وقابلیت کشش کم شد. نتایج آزمون آمیلوگراف نشان داد که دمای ژلاتینه شدن افزایش و ویسکوزیته ماکزیمم کاهش یافت. | ||
| Keywords | ||
| اکستنسوگراف; کلید واژگان: سویا; فارینوگراف; آمیلوگراف | ||
|
Statistics Article View: 155 PDF Download: 132 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,577 |
| Article View | 20,113,120 |
| PDF Download | 16,159,052 |