(2014). بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) مهدی قیافه داودی 1، بهاره صحرائیان2، فریبا نقی پور2 ، مهدی کریمی2، زهرا شیخ الاسلامی2. , 11(42), 81-93.
. "بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) مهدی قیافه داودی 1، بهاره صحرائیان2، فریبا نقی پور2 ، مهدی کریمی2، زهرا شیخ الاسلامی2". , 11, 42, 2014, 81-93.
(2014). 'بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) مهدی قیافه داودی 1، بهاره صحرائیان2، فریبا نقی پور2 ، مهدی کریمی2، زهرا شیخ الاسلامی2', , 11(42), pp. 81-93.
بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) مهدی قیافه داودی 1، بهاره صحرائیان2، فریبا نقی پور2 ، مهدی کریمی2، زهرا شیخ الاسلامی2. , 2014; 11(42): 81-93.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,164
Number of Articles24,597
Article View21,120,006
PDF Download16,534,291