دوره ۱۴، شماره ۷۳ - ( ۱۳۹۶ )                   جلد ۱۴ شماره ۷۳ صفحات ۸۳-۹۵ | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

ابوالقاسمی مریم، زکی‌پور رحیم آبادی اسحق، یوسف الهی مصطفی. تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. ۱۳۹۶; ۱۴ (۷۳) :۹۵-۸۳

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-۷-۱۷۷۵-fa.html


۱- دانش آموخته کارشناسی ارشد شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل
۲- ۲- دانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل ۳- دانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا
۳- دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
چکیده:   (۵۱۳۲ مشاهده)
چکیده هدف این مطالعه بررسی تاثیرات پوشش خوراکی ژلاتینی و ترکیب پوشش ژلاتین و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله کپور نقره­ای در خلال 21 روز نگهداری در یخچال(°C 4) بوده است. تیمارهای تحقیق عبارت بودند از فیله­های خام و بدون تیمار (تیمار شاهد)، فیله­های حاوی پوشش ژلاتینی 4% (تیمار 1)، فیله­های حاوی پوشش ژلاتینی 4% و  اسانس آویشن شیرازی2/0% (تیمار 2) و فیله­های حاوی پوشش ژلاتینی 4% و  اسانس آویشن شیرازی4/0% (تیمار 3). تیمار فیله­ها با پوشش ژلاتین و اسانس آویشن شیرازی تاثیر معنی­داری(05/0P <) بر بار باکتریایی داشت. تیمار شاهد و تیمار1 در روز 15نگهداری و تیمارهای 2 و 3 در روز 18 نگهداری در یخچال در محدوده فساد 7 log cfu/g قرار داشتند. بر اساس ارزیابی حسی تیمارهای 2 و 3 دارای زمان ماندگاری بیشتری در مقایسه با نمونه شاهد بودند.
متن کامل [PDF 201 kb]   (۱۹۰۳ دریافت)    

دریافت: 1396/6/20 | پذیرش: 1396/6/20 | انتشار: 1396/12/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.