دوره ۸، شماره ۳۲ - ( ۱۳۹۰ )                   جلد ۸ شماره ۳۲ صفحات ۱۳۵-۱۲۳ | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Antimicrobial edible films for food packaging. FSCT 2011; 8 (32) :123-135
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10959-fa.html
فیلم‌های خوراکی فعال در بسته‌بندی مواد غذایی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. ۱۳۹۰; ۸ (۳۲) :۱۲۳-۱۳۵

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-۷-۱۰۹۵۹-fa.html


چکیده:   (۱۸۹۱۴ مشاهده)
  چکیده در طی سال های اخیر تمایل به استفاده از بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر در تولید مواد بسته بندی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یکی از کاربردهای بالقوۀ این بیوپلیمرها، تولید بسته بندی های فعال حاوی مواد ضدمیکروبی می باشد. در این مقالۀ مروری، مثال هایی از کاربرد این نوع بسته بندی ها برای مواد غذایی مختلف، آورده شده و در ادامه به انواع مواد ضدمیکروبی که می توانند در تولید این فیلم ها مورد استفاده قرار گیرند اشاره گردیده است. در طراحی یک بسته بندی ضد میکروبی، فاکتورهای زیادی بایستی مورد توجه قرار گیرند. اغلب این فاکتورها به ماهیت شیمیایی مادۀ ضدمیکروبی، نوع مادۀ غذایی و میکروارگانیسم هدف بستگی دارند که در این مقاله، مورد بحث قرار گرفته اند.
متن کامل [PDF 354 kb]   (۲۱۹۷۲۷ دریافت)    

دریافت: 1388/6/10 | پذیرش: 1388/10/28 | انتشار: 1391/4/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.