Number of Articles: 8

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 147-156

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتی‌اکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط

Volume 22, Issue 160, March 1404, Pages 162-172

حسین پور عبدالله; علیرضا صادقی; سید مهدی جعفری; مریم ابراهیمی; هدی شهیری طبرستانی

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 99-110

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچ‌های عامل کپک‌زدگی میوه پرتقال (پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان

Volume 19, Issue 124, 1401, Pages 127-135

مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمد نوشاد

بررسی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس بابونه بهاری بر باکتری‌های سالمونلا تیفی‌موریوم، انتروباکتر ائروژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز

Volume 22, Issue 159, February 1404, Pages 43-54

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی ترشک بر باکتری‌های انتروباکتر ائروژنز، سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 117, 1400, Pages 109-117

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

تعیین فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی پنیرباد بر قارچ‌های عامل فساد پس از برداشت میوه سیب و توت فرنگی

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 171-181

مصطفی رحمتی جنیدآباد; فاطمه برنا; مختار حیدری

عصاره اوجی: فنول و فلانوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط برون‌تنی

Volume 19, Issue 123, 1401, Pages 289-297

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; مصطفی رحمتی جنیدآباد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,219,443
PDF Download7,299,241