Number of Articles: 18

اثر بسته‌بندی بر برخی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگه‏داری شده در یخچال

Volume 3, Issue 4, 1393, Pages 31-42

سید شهرام شکرفروش; علی عزیزی شیرازی; مریم عباس والی

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 437-450

سمیرا منصورگرگانی; ناصر صداقت; فرشته حسینی

بررسی اثردوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 13-22

سمیه خسروی; سپیده خراسانی; امیر سعادت فر; هادی زهدی

بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 213-218

Mohammad Ali Hesarinejad; سارا خسروشاهی; نیکا جعفرنیا

بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته

Volume 15, Issue 74, 1397, Pages 28-13

بهاره احمدی; بهجت تاج الدین; حسین احمدی چناربن

بررسی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته‌بندی شده به روش‌های هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method

Volume 9, Issue 2, 1399, Pages 102-119

مینا سیف زاده; قربان زارع گشتی; یزدان مرادی; نسرین مشایی; معصومه رهنما

بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بسته‌بندی میوه آلبالو ایرانی

Volume 14, Issue 72, 1396, Pages 215-229

ضحی چهاردهی سیرتی; فرناز موحدی; مهرناز امینی‌فر

تأثیر اتمسفر اصلاح‌شده و نوع بسته‌بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست

Volume 14, Issue 68, 1396, Pages 329-319

جواد نوروز; محمد حسین عزیزی; زهره حمیدی اصفهانی

تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 23-33

معصومه عبدالهی; فرید مرادی نژاد; محمد حسن سیاری زهان; حسن بیات

تاثیر بسته‌بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 279-290

اعظم امیری; سید محمد حسن مرتضوی; محمد محمودی سورستانی; علیرضا کیاست; زهرا رمضانی

تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 267-280

سحر حمزه ای; آرزو خضرلو; علی احسانی

تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچ‌های بیماری‌زا

Volume 18, Issue 115, 1400, Pages 225-233

حسین عراقی; سمیه رستگار; بهجت تاج الدین; محمد جوان نیکخواه; محمد‌علی عسکری سرچشمه

تحلیل ادراک‌ مصرف کنندگان از محصولات لبنی: رویکرد نشانه‌شناسی

Volume 26, Issue 4, October 1401, Pages 29-52

شهریار عزیزی; راحله عاشوری; سلمان عیوضی نژاد

تولید بیوپلیمر زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بسته‌بندی فیله مرغ

Volume 20, Issue 137, 1402, Pages 111-128

فرزانه کرمعلی; مریم اثنی عشری; رضا فرهمندفر

تولید کاغذ تست لاینز با الیاف اصلاح‌شده occو اتصال‌دهنده عرضی سدیم‎ کازئینات

Volume 21, Issue 157, 1403, Pages 67-81

نورالدین نظرنژاد; مهران پرستار

تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانوکامپوزیت‌های هیبریدی کربوکسی‌متیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونت‌موریلونیت و TiO2

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 35-47

یونس زاهدی; بهرام فتحی آچاچلویی

کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بسته‌بندی مواد غذایی

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 193-209

شبنم سیستانی; هاجر شکرچی‌زاده

مروری بر بکارگیری پلی‌فنول‌ها در بسته‌بندی فعال تخم‌مرغ با هدف افزایش ماندگاری

Volume 21, Issue 157, 1403, Pages 239-257

داریوش خادمی شورمستی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,961,299
PDF Download6,316,242