Number of Articles: 5

ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 79-90

محمد حسین خانلو; نسرین چوبکار; عبدالرضا آقاجانی

تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 393-406

نگار فیروزی; رضا فرهمندفر; جعفر محمد زاده میلانی; علی متولی

تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش

Volume 22, Issue 161, April 1404, Pages 297-308

سحر خان احمدلو; لیلا نجفیان; اسماعیل قاسمی; نوید نعیمیان

تجزیه ارتباطی صفات مورفولوژیک در توده‌های ایرانی ریحان با استفاده از نشانگر ISSR

Volume 9, Issue 1, 1396, Pages 93-102

زﻫﺮا آﻗﺎﻋﻠﯽ; رضا درویش زاده; محمد آقایی

مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان

Volume 17, Issue 106, 1399, Pages 95-107

پریچهر حناچی; شقایق صالحی زاده; ریحانه رمضانی; روشنک زرین قلمی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,040,833
PDF Download7,139,470