Number of Articles: 7

ارزیابی زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی در ماست فراسودمند غنی شده با پودر جوانه گندم و مخلوط اسانس های فرآوری شده گیاهی

Volume 20, Issue 134, 1402, Pages 135-147

رسول کلهوری; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده; حامد حسن زاده اوچتپه

ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم

Volume 19, Issue 123, 1401, Pages 355-367

شهره تاتاری; فخری شهیدی; محمدجواد وریدی; Elnaz Mialni; محبت محبی

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 170-179

فاطمه جعفری کوشکقاضی; علیرضا صادقی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; دل آسا رحیمی

استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن

Volume 20, Issue 139, 1402, Pages 14-34

نگین بیگلربیگی; سمیه رحیمی

بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم

Volume 17, Issue 105, 1399, Pages 47-62

مژده کریمی; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; ایمان شهابی قهفرخی; جمشید خان چمنی

تاثیر غلظت‌های مختلف نمک بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش

Volume 15, Issue 83, 1397, Pages 203-215

مهدیه مهدوی پور; لیلا روفه گری نژاد; آیناز علیزاده

تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم

Volume 19, Issue 124, 1401, Pages 53-66

شبنم ایمانی; آیناز علیزاده; مهناز طبیبی آذر; حامد همیشه کار; لیلا روفه گری نژاد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,972,239
PDF Download6,319,109