Number of Articles: 25

Physico-Mechanical and Antimicrobial Properties of Isolated Soy Protein Film Incorporated with Peppermint Essential Oil on Raw Hamburger

Volume 21, Issue 5, 2019, Pages 1145-1159

Z. Karimian; A. S. Tabatabaee Bafroee; A. Sharifan

اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین

Volume 16, Issue 86, 1398, Pages 349-359

سپیده سهراب پور; رضا اسمعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتری‌های اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برون‌تنی

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 150-157

حسن برزگر; بهروز Alizadeh Behbahani

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 159-167

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محسن ابراهیمی همتی کیخواه; میترا قدسی شیخ جان

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 147-156

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز

Volume 7, Issue 1, 1396, Pages 49-55

اسماعیل عبداله زاده; سید مهدی اجاق; هدایت حسینی; عزت الله قائمی; غلامرضا ایراجیان

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی سویهLacticaseibacillus rhamnosus JCM 1136

Volume 21, Issue 149, 1403, Pages 223-240

بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; پگاه نمازی

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 99-110

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتری‌های بیماری‌زا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک‌های ونکومایسین و جنتامایسین

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 347-356

افسانه سمیعی; فریده طباطبایی یزدی; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی مظاهری تهرانی

بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک

Volume 17, Issue 100, 1399, Pages 117-125

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; سمیرا دهقانی

بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 55-69

شاهرخ شعبانی; شیوا علیمرادی

بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس‌های پونه، نعنا و آویشن

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 447-457

ندا عزیزی; سید مهدی سیدین اردبیلی; محمد حجتی

بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا و عامل فساد مواد غذایی

Volume 18, Issue 110, 1400, Pages 49-57

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; بهاره صحرائیان

بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو

Volume 17, Issue 108, 1399, Pages 127-136

زهرا لطیفی; محمود چهارلنگ; میلاد دانش نیا; سمانه خاکی آرانی; معصومه برزنونی; پروین بُقُری

بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب

Volume 15, Issue 77, 1397, Pages 292-279

رضا فرهمندفر; رضا اسماعیل زاده کناری; مریم اثنی عشری

بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلم‏های زیست ‏تخریب‏ پذیر پلی‏ ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه

Volume 14, Issue 71, 1396, Pages 35-45

حسن برزگر; وحید علیزاده

بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی تاتوره بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای عامل عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط برون‌تنی

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 161-170

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال

Volume 17, Issue 100, 1399, Pages 43-56

مطهره پیرنیا; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی

بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری‌زا جدا شده از پنیر لیقوان

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 479-492

زهرا ایزدی مهر; مسعود یاورمنش; محمد باقر حبیبی; محمد رضا عدالتیان

بررسی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس بابونه بهاری بر باکتری‌های سالمونلا تیفی‌موریوم، انتروباکتر ائروژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز

Volume 22, Issue 159, February 1404, Pages 43-54

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی ترشک بر باکتری‌های انتروباکتر ائروژنز، سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز: یک مطالعه آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 117, 1400, Pages 109-117

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

سنتز زیستی نانوکامپوزیت های نقره/نقره کلرید بر پایه ی سویه‌های باکتریایی Bacillus haynesii sp. PN14F و sp. B3 Bacillus halotolerans و بررسی خواص کاتالیزگری و ضدباکتریایی آن ها

Volume 15, Issue 3, 1403, Pages 14-27

نرگس رخشان; محمدرضا منصورنیا; فرشته جوکار کاشی

شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 395-404

ندا عزیزی تبریز زاد; مهدی سیدین; محمد حجتی

شناسایی و بررسی خواص ضدباکتری فرکشن حاوی ترکیبات استروئیدی از اسفنج Axinella sinoxea Alvarez & Hooper, 2009 از جزیره لارک، خلیج فارس

Volume 10, Issue 2, 1400, Pages 164-172

مریم لوری; ایمان سوری نژاد; ملیکا ناظمی

عصاره اوجی: فنول و فلانوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط برون‌تنی

Volume 19, Issue 123, 1401, Pages 289-297

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; مصطفی رحمتی جنیدآباد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,488
Article View12,221,870
PDF Download7,300,311