Number of Articles: 14

Antimicrobial, antioxidant, hematologic and cytotoxic properties of Lavandula angustifolia essential oil

Volume 12, Issue 4, 2010, Pages 45-58

Tolouollah Ghadri; Seyed Latif Mousavi Gargari; Seyede Maryam Sharafi; Shakiba Darvish Alipour Astaneh; Mohammad Bagher Rezaee

اثرات سلامتی بخش گیاه Pistacia Atlantica مورد استفاده در موادغذایی: مروری

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 148-169

زینب طارق یاسین الادانی; نوفل الحلفی; مطهره پیرنیا

اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز

Volume 14, Issue 70, 1396, Pages 200-193

مژگان حیدری; پیمان مهستی شتربانی; افشین آخوندزاده بستی

ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی

Volume 15, Issue 75, 1397, Pages 266-259

بهمن گرمهء; الهام مهدیان

بررسی اثرات ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئین‌های هیدرولیز شده شیر و وانیلین

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 335-346

مهدی عموحیدری; محمدرضا احسانی; ایرج جوادی

بررسی اثر ضد میکروبی رنگدانه نوربیکسین تجاری (Bixa orellana L.) بر باکتری های پاتوژن و عامل فساد مواد غذایی در محیط in vitro

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 133-142

احمد نصرالله زاده; محمود رضا زاد باری; هادی الماسی; مهران مرادی; سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی

بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 217-227

احمد پدرام نیا

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد ‌میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات

Volume 19, Issue 130, 1401, Pages 131-142

فاطمه ساداتی خادر; الهام مهدیان; اسماعیل عطای صالحی; رضا کاراژیان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی

Volume 16, Issue 88, 1398, Pages 327-342

فاطمه باغبانی; علیرضا شیرازی نژاد

بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 295-311

ستار صفری شورباخورلو; درنوش جعفرپور

تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال

Volume 20, Issue 138, 1402, Pages 174-183

مهدی ابراهیمیان; زهرا پناهی; شهره عالیان سماک خواه; محمد پناهی

تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای 4 درجه سانتی گراد

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 195-206

زینب عالی مرادیان; لاله رومیانی; مهرنوش تدینی

تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه‌ انار طی نگهداری

Volume 19, Issue 126, 1401, Pages 71-85

محمد قربانی; سید مهدی جعفری; علیرضا صادقی ماهونک; یحیی مقصودلو; عادل بیک بابایی

شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک

Volume 16, Issue 94, 1398, Pages 13-22

علی بهنام نیک; محسن وظیفه دوست; زهره دیدار; بهاره حاجی رستم لو

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,041,883
PDF Download7,139,799