Number of Articles: 15

اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) در طی انبارمانی

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 149-169

مجید دوستی میرقائد; محمدرضا زارع بوانی

اثر اگزالیک‌اسید بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیل‌ژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری

Volume 17, Issue 109, 1399, Pages 91-102

حسین میغانی; ابوذر هاشم‌پور

اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی

Volume 17, Issue 103, 1399, Pages 95-107

محمد ملاویسی; عادل بیک بابایی; احسان اکبری; مصطفی شهیدی

اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 189-198

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر; هادی تناور

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 437-450

سمیرا منصورگرگانی; ناصر صداقت; فرشته حسینی

بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا)

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 49-59

فاطمه ناظوری; شهین قیصربیگی

بررسی خصوصیات آنتی‌رادیکالی لیگنین استخراج شده از گونه‌های گیاهی توسط دو روش MWL وDL

Volume 14, Issue 68, 1396, Pages 44-37

علی ابراهیم‌زاده; رضا اسماعیل‌زاده کناری; علی عبدالخانی

تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن

Volume 16, Issue 97, 1398, Pages 171-181

سونا ترابی ترابی; فروغ محترمی; محمد رضا دباغ مظهری

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته

Volume 14, Issue 67, 1396, Pages 201-191

روح اله پاشایی بهرام; صدیف آزادمرد دمیرچی; جواد حصاری; سید هادی پیغمبردوست; صمد بدبدک; بیوک آقا فرمانی

تاثیر غلظت‌های مختلف اسید هیومیک بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید"

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 11-21

نصیبه جهانگیرزاده; زیبا حبیبی دستجرد; شیرین رحمن زاده ایشکه

تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی

Volume 14, Issue 64, 1396, Pages 8-1

سهیلا زرین قلمی; مینا ختایی

شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 113-125

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئه‌ورا

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 119-129

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)

Volume 20, Issue 144, 1402, Pages 112-130

سمیرا فکوری زاده; محمد حسین دانشور; محمدرضا زارع بوانی

کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 122-138

محمدرضا زارع بوانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد; حسین جوینده

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,971,408
PDF Download6,318,930