Number of Articles: 6

اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 63-75

شیرین ایرانی; رضوان پوراحمد; علی اکبریان موغاری

اثرجایگزین کردن نمک طعام با عصاره گیاه سیاه شور مصری در فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی تولیدی به شیوه فراپالایش: با رویکرد رژیمی

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 130-117

صدیقه امیری; امیر شاکریان; محمد حجت الاسلامی; ساحل سها

بسته بندی پنیر فراپالایش با فیلم خوراکی نانوکامپوزیت ایزوله پروتین ماش- پکتین سیب حاوی میکروانکپسولاسیون عصاره هل و نانو ذره اکسید سریوم و کربن کوانتوم دات های گرافیتی: بررسی ویژگی های فیزیکیوشیمیایی آن

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 235-247

ایرج کریمی ثانی; محمد علیزاده

بسته‌بندی پنیر فراپالایش با فیلم نانوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه چیا حاوی عصاره زرشک و نانو ذرات اکسید قلع و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

Volume 22, Issue 163, June 1404, Pages 216-230

شیرین فروزان; سجاد پیرسا; ابوالفضل علیرضالو

تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی

Volume 14, Issue 62, 1396, Pages 56-47

راحله نژاد رزمجوی اخگر; جواد حصاری; صدیف آزاد مرد دمیرچی

تاثیر فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه پلی‌لاکتیک اسید/پلی‌کاپرولاکتون تقویت شده با نانوذرات TiO2 و نانوکپسول اسانس ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فراپالایش

Volume 22, Issue 161, April 1404, Pages 297-308

سحر خان احمدلو; لیلا نجفیان; اسماعیل قاسمی; نوید نعیمیان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,046,182
PDF Download7,142,172