Number of Articles: 8

اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو

Volume 14, Issue 62, 1396, Pages 45-31

بهاره شعبانپور; معظمه کردجزی; خاطره نظری; مینا اسمعیلی خاریکی

ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره‌های اتانولی استخراجی از میوه گیاه کمرگل به روش فراصوت با استفاده از مدل سطح پاسخ

Volume 20, Issue 145, 1402, Pages 1-22

عبدالواحد صفرزایی; رضا اسماعیل زاده کناری; رضا فرهمندفر; علیرضا خلیقی مهر

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 437-450

سمیرا منصورگرگانی; ناصر صداقت; فرشته حسینی

بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب‌زمینی جهت بسته‌بندی گوشت

Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 211-224

مسعود حبیبی نجفی; سید ابراهیم حسینی; سید علی یاسینی اردکانی; ژاله خوشخو; نرگس مورکی

بررسی نقش لیمونن به عنوان یک ترکیب زیست‌فعال در صنعت غذا و دارو

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 205-219

فاطمه ارمی; الهام آل‌حسینی; سید مهدی جعفری

پتانسیل خواص ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های اسفنج دریایی هالیکلونا کارلا منطقه جزر و مدی جزیره لارک، خلیج فارس

Volume 9, Issue 3, 1397, Pages 347-353

مریم کریم‌پور; احسان کامرانی; مرتضی یوسف زادی; ملیکا ناظمی

مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده

Volume 17, Issue 101, 1399, Pages 103-115

محمد یقطینی; جواد فیضی; سید عزیزالله حسینی طاهری; سید عماد حسینی طاهری

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی

Volume 16, Issue 89, 1398, Pages 35-45

زهرا ابوطالبی; aktram pezeshki; بابک قنبرزاده; مریم خاکباز حشمتی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,972,354
PDF Download6,319,130