Number of Articles: 8

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 170-179

فاطمه جعفری کوشکقاضی; علیرضا صادقی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; دل آسا رحیمی

بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست همزده

Volume 14, Issue 66, 1396, Pages 344-335

نجمه صفری; محمد فاضل; مهشید جهادی

بررسی ویژگی‌های بافتی مخلوط پروتئین‌ آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج

Articles in Press, Accepted Manuscript, Available Online from 21 November 2016

الناز واحدی; علی رافع; آزاده قربانی حسن سرایی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی

Volume 17, Issue 103, 1399, Pages 167-180

فریبا خادمی; زینب مهدی پور بیرگانی; جواد کرامت

بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 1-14

علی فروهر; حامد صابریان; محسن ابراهیمی همتی کیخواه

پیش‌بینی ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب با استفاده از تصویربرداری فراطیفی به کمک روش‌های یادگیری ماشین

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 13-31

مهدی کاشانی نژاد; محمدامان ضیائی فر; علیرضا سلیمانی پور; ناصر بهنام پور

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 43-52

ماندانا طایفه; سید احمد شهیدی; جعفر محمد زاده میلانی; مصطفی صادقی

تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 51-62

فخری شهیدی; شادی بصیری; فاطمه صادقی; صفیه خلیلیان; اسماعیل خزایی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,973,807
PDF Download6,319,434