Number of Articles: 42

اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زنده‌‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری

Volume 15, Issue 78, 1397, Pages 55-69

الهام درستی; احسان مقدس کیا; زهرا قاسمپور; علی احسانی

اثر حامل‌های مالتودکسترین و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولیزشده‌های کازئین خشک شده به روش پاششی

Volume 17, Issue 107, 1399, Pages 131-145

زهرا اکبربگلو; آسا کمالی شجاعی; خشایار سرابندی

اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآیندهای چاپ سه بعدی و پخت خمیر کوکی بر پایه ضایعات قنادی

Volume 20, Issue 136, 1402, Pages 186-200

مهسا صیادی; زینب ابراهیم زاده موسوی; سید هادی رضوی

ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس به‌وسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو

Volume 15, Issue 80, 1397, Pages 335-348

سعید سخاوتی زاده; حمید رضا قیصری; محمود امین لاری

ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 63-79

شریف قربانی; سارا جعفریان; مهدی شریفی سلطانی; لیلا روزبه نصیرایی

ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی سلنیوم ریزپوشانی‌شده در روغن سویای تصفیه‌شده عاری از آنتی‌اکسیدان

Volume 17, Issue 108, 1399, Pages 165-178

ساناز عباسی; محمد گلی

ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینه‌های تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبت‌های مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا

Volume 20, Issue 139, 1402, Pages 201-219

مناف صابری; سولماز صارم نژاد; مصطفی سلطانی; علیرضا فرجی

ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس

Volume 15, Issue 80, 1397, Pages 87-96

مسعود نجف نجفی; فرزانه ضیائیان یزدی نژاد; محبوبه سرابی

استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 27-41

سید سجاد ملک حسینی; علیرضا شیرازی نژاد; سید محمد باقر هاشمی

اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 163-176

متین سلیمانی فر; سید مهدی جعفری; الهام اسدپور

الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی

Volume 16, Issue 89, 1398, Pages 1-21

محمد امین میری; بهروز قرآنی; حمید رضا میری

بررسی اثر پاداکسندگی عصاره برگ رزماری نانوریزپوشانی شده در صمغ دانه ریحان بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و خصوصیات حسی خلال سیب زمینی سرخ شده در آن

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 133-146

سیده زینب جعفری; سارا جعفریان; محمد حجتی; لیلا نجفیان

بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 333-344

بنفشه مهیمنی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; محمد ربانی; حمید توکلی پور

بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگی‌های کیفی نانوکپسول‌های روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده

Volume 7, Issue 3, 1397, Pages 205-213

الهه شریفی; سید علی جعفرپور; محمد هاشم حسینی

بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 1-12

معصومه بابایی سروینه باغی; محمد احمدی; محمدرضا شیران; مریم عزیزخانی

بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع ‌فلفلی ریزپوشانی شده با خشک‌کن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پودر حاصل

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 55-66

راضیه نیکجو; سیدهادی پیغمبردوست; عارف اولادغفاری

بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 237-249

تهمینه بخشنده; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسول‌های روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان

Volume 16, Issue 88, 1398, Pages 109-121

سارا مقصودی; reza esmaeilzadeh kenari; رضا فرهمندفر

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 271-280

ساجد امجدی; لیلا روفه گری نژاد; حامد همیشه کار

بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر

Volume 15, Issue 79, 1397, Pages 323-332

سید رضا حجازیان

بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 187-198

بنفشه مهیمنی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; محمد ربانی; حمید توکلی پور

بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل

Volume 13, Issue 59, 1395, Pages 171-180

شیما حسینی; علیرضا صادقی ماهونک; سید مهدی جعفری; محمد قربانی; آزاده سلیمی

بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد

Volume 21, Issue 149, 1403, Pages 81-98

ذاکر آقاکشی پور; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری

بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 227-237

فاطمه کریمی; محمد حسین عزیزی; سهراب معینی; محمد کریمی; رکسانا موگویی

پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد ‌آن در مدل غذایی

Volume 19, Issue 132, 1401, Pages 17-31

وحید پاسبان نوقابی; حامد صابریان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,030,105
PDF Download7,135,633