Number of Articles: 9

اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر

Volume 13, Issue 55, 1395, Pages 115-123

فاطمه قربانیان; آرش کوچکی; الناز میلانی; سید محمد علی رضوی

ارزیابی اثر پلی‌ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب

Volume 15, Issue 74, 1397, Pages 261-251

مریم جلیلی صفریان; علی گنجلو; ماندانا بی مکر; سهیلا زرین قلمی

برخی از ویژگی‌های فیزیکی ، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان

Volume 15, Issue 79, 1397, Pages 11-20

محمدعلی تربتی; صدیف آزادمرد دمیرچی; سولماز عابدینزاده

بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر

Volume 14, Issue 64, 1396, Pages 31-21

آرش کوچکی; محمدعلی حصاری نژاد

بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 359-370

مریم رضایی; لیلا نوری; محمد دانشی; عبدالرضا محمدی نافچی; فریبرز ناهیدی

بهینه سازی ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پروتئین سبوس گندم

Volume 22, Issue 165, 1404, Pages 33-43

صبا صابریان بروجنی; نفیسه زمین دار

تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب

Volume 14, Issue 65, 1396, Pages 160-149

مینا میری; آرش کوچکی; محبت محبی; مسعود نجف نجفی

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی

Volume 15, Issue 84, 1397, Pages 419-428

جعفر محمدزاده میلانی; مارال بابادی سلطان زاده; علیرضا ریاضی

مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی

Volume 16, Issue 86, 1398, Pages 73-82

سعید صادقی; میرخلیل پیروزی فرد; زهرا امام جمعه

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,220,417
PDF Download7,299,692