Number of Articles: 6

بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع

Volume 14, Issue 65, 1396, Pages 171-161

بهنوش شب کوهی کاکش; کوشان نایب زاده; محمدامین محمدی فر

بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر

Volume 14, Issue 64, 1396, Pages 31-21

آرش کوچکی; محمدعلی حصاری نژاد

بررسی مقایسه‌ای اثر فرآیند‌های پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده‌مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 137-151

فاطمه جعفری نجف آبادی; وجیهه فدائی نوغانی

تأثیر تیمار ازن بر افزایش ماندگاری شیر پس چرخ پاستوریزه: ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 15-30

شمشاد اکبری; محمدرضا پژوهی الموتی; مصطفی کرمی

کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)

Volume 13, Issue 50, 1395, Pages 115-120

محمد رضا کوشکی; پالیز کوهی کمالی دهکردی

مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 305-316

محسن دلوی اصفهان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,978,170
PDF Download6,320,476