Number of Articles: 39

Effect of 12 Weeks of Combined Exercise Training on Oxidative Stress and Antioxidants Balance in Smoker's Football Players

Volume 23, Issue 2, 2020, Pages 85-90

A. Heidarianpour; F. Ghani Yaganah

The role of physical activity in oxidative damage and anti-oxidant status in elderly people: A review of mechanisms

Volume 20, Issue 3, 2017, Pages 1-16

Mahdi Ghahremani Moghaddam

اثرعصاره رزماری بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

Volume 13, Issue 50, 1395, Pages 33-39

عفت احمدی اقدم; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; فرج جهانگیری; صمد بدبدک

اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

Volume 14, Issue 69, 1396, Pages 122-115

عفت احمدی اقدم; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی

اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 1-10

رضا فرهمندفر; حدیث عظیمی نژاد

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 186-196

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 79-90

محمد حسین خانلو; نسرین چوبکار; عبدالرضا آقاجانی

ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو

Volume 14, Issue 1, 1403, Pages 37-46

زهرا موسوی; سید فخرالدین حسینی

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 139-150

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 263-271

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی

Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 25-34

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی

Volume 17, Issue 101, 1399, Pages 1-13

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; سمیرا دهقانی

بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma)

Volume 22, Issue 162, May 1404, Pages 122-136

قاسم کاشانی; الهام دانائی

بررسی افزودن ترکیبات آنتی‌اکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 285-296

سمیرا ایزدی; مسعود هنرور; حبیب الله میرزایی

بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک

Volume 17, Issue 100, 1399, Pages 117-125

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; سمیرا دهقانی

بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان

Volume 21, Issue 148, 1403, Pages 190-205

نادر سندگل; سید حسین حسینی قابوس; علیرضا صادقی ماهونک

بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) و سارگاسوم (Sargassum angustifulium) استخراج شده با فراصوت

Volume 19, Issue 123, 1401, Pages 81-91

خدیجه شیرانی بیدابادی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; ناهید رحیمی فرد

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه

Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 289-299

درنوش جعفرپور; سید محمد باقر هاشمی; اعظم قائدی

بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 395-407

اورنگ خادمی; محمدرضا وظیفه شناس; جواد عرفانی مقدم

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی

Volume 16, Issue 88, 1398, Pages 327-342

فاطمه باغبانی; علیرضا شیرازی نژاد

بررسی روش‌های ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌آلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic)

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 199-209

خدیجه شیرانی بیدآبادی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; ناهید رحیمی فرد

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده خیاردریایی (Holothuria leucospilota) و تاثیر آن بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی سوریمی کپور نقره‌ای

Volume 10, Issue 2, 1400, Pages 259-271

مریم فارسی مدان; لاله رومیانی

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 80-91

پریسا راعی; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی ماهونک; علی مویدی; محبوبه کشیری

بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)

Volume 18, Issue 119, 1400, Pages 243-258

فاطمه پورحاجی; بهاره صحرائیان; غلامحسین حقایق

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره رازک بر Staphylococcus aureus، Listeria monocytogenes، Escherichia coli و Enterobacter aerogenes در شرایط برون‌تنی

Volume 19, Issue 126, 1401, Pages 143-152

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,979,604
PDF Download6,320,775