Number of Articles: 6

Assessment of Different Antibacterial Effects of Fe and Cu Nanoparticles on Xanthomonas campestris Growth and Expression of Its Pathogenic Gene hrpE

Volume 20, Issue 5, 2018, Pages 1059-1070

F. Moradian; R. Ghorbani; P. Biparva

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی، فنولی و فلاونوئید کل اسانس درمنه سیبری در شرایط آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 165, 1404, Pages 249-260

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; پریسا قاسمی

ارزیابی فعالیت ضد قارچی استروئیدهای های کبد کوسه دم خالدار خلیج فارس Carcharhinus sorrah (Müller & Henle, 1839)

Volume 12, Issue 3, 1402, Pages 287-296

طاهره درداب; ایمان سوری نژاد; ملیکا ناظمی; Zahra Ghasemi

بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نیستاتین علیه تعدادی از سویه‌های قارچی

Volume 21, Issue 156, 1403, Pages 226-240

میترا قدسی شیخ جان; علی فضل آرا; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روش‌های استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسم‌های مواد غذایی

Volume 17, Issue 108, 1399, Pages 45-57

محبوبه سرابی جماب; منا کاوه; معصومه مدرس

بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی

Volume 12, Issue 48, 1394, Pages 89-97

ثمانه حاتمی; مسعود یاورمنش; علی محمدی ثانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,035,264
PDF Download7,137,456