Number of Articles: 27

اثر کاربرد برخی پایدار کننده‌هابر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری

Volume 14, Issue 69, 1396, Pages 104-91

فروغ لنکرانی; وجیهه فدائی نوغانی

اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 295-305

بهرام فتحی آچاچلویی; زری پیامی

استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 1-13

حسین جوینده; احمد قاسمی; محمد حجتی; بهزاد ناصحی

افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی

Volume 22, Issue 160, March 1404, Pages 63-77

علیا زیارا هاشیم; فلیحا حسن حسین; احسان دیوان خسروشاهی; هادی رضوی

امکان‌سنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات‌، شیرین‌کننده ایزومالت و اسانس دارچین

Volume 21, Issue 151, 1403, Pages 109-125

نوشین امیری; علیرضا شهاب لواسانی; محمد رضا اسحاقی

بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی‌های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی

Volume 12, Issue 47, 1394, Pages 221-230

علی معتمدزادگان; سید احمد شهیدی; سید هاشم حسینی پرور; سعیده ابدالی

بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع ‌فلفلی ریزپوشانی شده با خشک‌کن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پودر حاصل

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 55-66

راضیه نیکجو; سیدهادی پیغمبردوست; عارف اولادغفاری

بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین

Volume 15, Issue 79, 1397, Pages 171-182

بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغن‌های کانولا و اولئین پالم

Volume 15, Issue 80, 1397, Pages 267-279

محمد قربانی

بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغن‌های کانولا و آفتابگردان

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 303-314

الهه مقصودلو; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)

Volume 14, Issue 70, 1396, Pages 147-158

نگین یوسفی; فریبا زینالی; محمد علیزاده خالدآباد

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند غنی شده با آرد جو جوانه‌زده و پودر تفاله انگور قرمز

Volume 22, Issue 166, September 1404, Pages 192-212

رقیه کاظمی کلاکی; لیلا نجفیان; رضا دین پناه

بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

Volume 15, Issue 78, 1397, Pages 263-274

محمود چهارلنگ; مقداد اسکندری; فرشید اسکندری

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و صمغ فارسی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 180-197

مرتضی آریامنش; حسین جوینده; محمد حجتی

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ساختاری نشاسته‌ی ذرت قبل و بعد از پیش تیمار فشار بالا

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 293-302

کیانا پورمحمدی; الهه عابدی

تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا

Volume 16, Issue 96, 1398, Pages 121-131

محمد رحمتی; محمد حسین عزیزی; امین سید یعقوبی

تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری

Volume 14, Issue 65, 1396, Pages 259-249

بهرام فتحی آچاچلوئی; عبدالرحمان اسدی; کاظم علیرضالو; حسین عبدی بنمار

تولید و ارزیابی ویژگی‌های امولسیون‌های دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز

Volume 19, Issue 123, 1401, Pages 381-391

مریم نوروزی; اشرف گوهری اردبیلی; امیر دارایی گرمه خانی

غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر کدوحلوایی

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 356-347

فاطمه غفوری; سید حسین حسینی قابوس

غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر

Volume 16, Issue 88, 1398, Pages 135-145

مرضیه خرمایی پور; امیر وزیری زاده; غلامحسین محبی

فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 313-333

علی مشکوه; سجاد پیرسا; جعفر فرضی

فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ

Volume 15, Issue 84, 1397, Pages 365-374

هدی کرمی محمدی; سیدحمیدرضا ضیاءالحق; نگین نصیری

مروری نظام‌مند بر مخاطرات ناشی از مصرف عسل و حد مجاز آن‌ها علیرغم خصوصیات مفید تغذیه‌ای و شفابخش آن

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 371-389

مسعود کاظمی نیا; حمیدرضا شعبانی خنار; احسان عالی; رزاق محمودی

مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آن‌ها با خامه سنگین

Volume 17, Issue 104, 1399, Pages 105-114

هوشنگ کاملان; مصطفی مظاهری طهرانی; محمدرضا عدالتیان دوم; سید محمد علی رضوی; محمد حسین حداد خداپرست

مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج

Volume 14, Issue 63, 1396, Pages 241-231

لاله مهریار; محسن اسمعیلی; مهدی مهدی; فریبا زینالی; روح‌الله صادقی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,961,999
PDF Download6,316,385