Number of Articles: 7

اثرات سلامتی بخش گیاه Pistacia Atlantica مورد استفاده در موادغذایی: مروری

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 148-169

زینب طارق یاسین الادانی; نوفل الحلفی; مطهره پیرنیا

اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی

Volume 22, Issue 158, January 1404, Pages 130-143

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپک‌های آلوده کننده پنیر سفید ایرانی

Volume 19, Issue 124, 1401, Pages 185-196

درنوش جعفرپور; پریسا عطایی

تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 197-207

مهدی نیکو; حسن احمدی گاولیقی; مهران یاسمی

شاخص‌های تغذیه‌ای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیره‌های حاوی همبندهای مختلف

Volume 5, Issue 4, 1395, Pages 57-70

عالی حسینی; محمود نفیسی بهابادی; ابراهیم ستوده; یاسر همت; رضا قربانی واقعی

کاربرد شبکه های عصبی جهت بررسی اثر ترکیب شیمیایی بر سختی و انرژی ضربه فولاد میکروآلیاژی گرید API X65

Volume 12, Issue 4, 1391, Pages 156-163

سید حجت هاشمی هاشمی; مسعود رخش خورشید

مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم‌های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 17, Issue 105, 1399, Pages 15-30

مطهره پیرنیا; فریده طباطبایی یزدی; سیدعلی مرتضوی; محبت محبی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,486
Article View12,043,636
PDF Download7,140,500