Number of Articles: 8

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتری‌های اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برون‌تنی

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 150-157

حسن برزگر; بهروز Alizadeh Behbahani

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین

Volume 20, Issue 143, 1402, Pages 140-147

شهاب جلیل سرقلعه; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی; علیرضا وسیعی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت ضد‍‌قارچی و قطرهاله عدم رشد عصاره جَفت بلوط ایرانی برکپک‌های پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم (شاخص فساد کپک‌زدگی پس از برداشت میوه مرکبات)

Volume 20, Issue 141, 1402, Pages 147-156

طیبه شکوهی; علیرضا شهاب لواسانی; فرناز دستمالچی; حامد زارعی; کبری حاجی زاده

ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 173-183

پریسا قاسمی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز)

Volume 13, Issue 55, 1395, Pages 149-159

مصطفی شاملو; مسعود یاورمنش

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 327-335

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش هم‌تبلوری

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 179-193

مهدیه اکبری; علیرضا صادقی ماهونک; خشایار سرابندی; آزاده قربانی

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی(Artemisia aucheri)، درمنه دشتی(Artemisia sieberi) و زوفا (Hyssopus officinalis L.) بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی مریم نصیرپور1، مسعود یاورمنش2، علی محمدی ثانی3، مرتضی محمدزاده مقدم4

Volume 12, Issue 46, 1394, Pages 73-84

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,961,021
PDF Download6,316,172