Number of Articles: 9

اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیب‌های پاداکسنده میوه توت‌فرنگی

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 317-307

حسین میغانی; ناصر برومند; اسحاق مقبلی

اثر موم زنبور عسل و ژل آلوئه‌ورا همراه با نانو امولسیون میخک (Syzygium aromaticum) و اسید سالیسیلیک بر عمر قفسه‌ای و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa)

Volume 22, Issue 166, September 1404, Pages 255-277

کیمیا نجفی ورنژاد; سپیده کلاته جاری; مریم قراچورلو

ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

Volume 14, Issue 66, 1396, Pages 16-1

مریم قربانی; ناصر صداقت; الناز میلانی; آرش کوچکی

بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک

Volume 18, Issue 120, 1400, Pages 65-74

حسین مصطفی لو; رضا کاراژیان; احمد احتیاطی

تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد

Volume 15, Issue 84, 1397, Pages 101-109

عبدالرحمن حمزه; فریبا زینالی; هادی الماسی

تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر

Volume 22, Issue 159, February 1404, Pages 133-143

سارا صفری; علیرضا صادقی; علی مویدی; حسین پور عبدالله; علیرضا صادقی ماهونک

رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری

Volume 12, Issue 48, 1394, Pages 13-26

اورنگ خادمی; ذبیح اله زمانی; یونس مستوفی; سیامک کلانتری; موسی رسولی

مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری

Volume 10, Issue 40, 1392, Pages 47-55

نقش دمای انتقال شیشه ای در کنترل تغییرات رنگ و بافت انجیر خشک

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 221-229

فوژان بدیعی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,211,110
PDF Download7,295,243