Number of Articles: 70

Suppressive Effect of Lactobacillus acidophilus on Antibiotic Resistant H.pylori Strains isolated from gastric patients

Volume 10, Issue 0, 2008, Pages 43-49

Fakhri Haghi Tomatari; Ashraf Mohabbati Mobarez; Mohsen Amini; Seyed Reza Hosseini Doust

اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M 10754 در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد

Volume 20, Issue 138, 1402, Pages 16-25

ماهرخ مظفری; مژگان امتیازجو; امیر علی انوار

اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 63-75

شیرین ایرانی; رضوان پوراحمد; علی اکبریان موغاری

اثر افزودن شیره انگور بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ماست و ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی آن

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 95-103

فاطمه نریمانی; آیناز علیزاده

اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک

Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 23-33

لاله ترابی; لیلا روفه گری نژاد; شهرام حنیفیان; میترا صوفی

اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک

Volume 16, Issue 96, 1398, Pages 15-25

میرهاشم سید احمدی ممقانی; آیناز علیزاده; میترا صوفی

اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآیندهای چاپ سه بعدی و پخت خمیر کوکی بر پایه ضایعات قنادی

Volume 20, Issue 136, 1402, Pages 186-200

مهسا صیادی; زینب ابراهیم زاده موسوی; سید هادی رضوی

اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماری‌زای Vibrio campbellii

Volume 4, Issue 4, 1394, Pages 1-17

نصراله احمدی فرد; امیر توکمه چی; مسعود مهرابی

اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 269-281

سمیه مشایخ; رضوان پوراحمد; بهروز اکبری آدرگانی; محمدرضا اسحاقی

ارزیابی ایمنی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران

Volume 17, Issue 104, 1399, Pages 65-78

فاطمه باقری; سعید میردامادی; مهتا میرزایی; ملیحه صفوی

ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری

Volume 20, Issue 136, 1402, Pages 12-25

میکائیل ثباتی; حمیدرضا کاظمینی; راحم خوشبخت

ارزیابی خصوصیات ضد‌میکروبی و پروبیوتیکی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا‌ شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانه‌زده

Volume 19, Issue 123, 1401, Pages 299-315

مریم زارعلی; علیرضا صادقی; سید مهدی جعفری; علیرضا صادقی ماهونک; مریم ابراهیمی

ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی

Volume 14, Issue 62, 1396, Pages 105-114

ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس

Volume 15, Issue 80, 1397, Pages 87-96

مسعود نجف نجفی; فرزانه ضیائیان یزدی نژاد; محبوبه سرابی

استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک

Volume 15, Issue 77, 1397, Pages 107-99

ندا قضاوی; حمدالله مشتاقی; مجتبی بنیادیان; رویا عابدی

استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک

Volume 14, Issue 67, 1396, Pages 309-301

مرضیه موسوی نسب; آنیتا رازقی; مریم کلانتری; نجمه خینور; ساره بوستانی

افزایش مقاومت، بقا و رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) از طریق مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوس‌های تجاری

Volume 3, Issue 3, 1393, Pages 1-11

حکیمه سرگزی; حجت الله جعفریان; سعید یلقی; محمد فرهنگی

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 73-86

امین سوری; مهتا میرزایی; سعید میردامادی

بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک

Volume 13, Issue 55, 1395, Pages 13-22

سیده معصومه عرب; سید امیرمحمد مرتضویان; ابراهیم آزاد نیا; رزیتا کمیلی; تارا علیمیری; مریم نجفی; ابولفضل عادلی میرزایی

بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum

Volume 19, Issue 126, 1401, Pages 321-331

زهرا قاسملو; دینا شهرام پور; مرتضی خمیری; الهام اسدپور

بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد راحیل رضایی1، مرتضی خمیری2 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2

Volume 10, Issue 41, 1392, Pages 81-90

بررسی اثر باکتری پروبیوتیک E. coli Nissle 1917 بر شکل‌گیری بیوفیلم ناشی از سویه‌های بالینی سودوموناس آئروژینوزا و ارزیابی بیان ژن‌های algD و PpyR

Volume 14, Issue 3, 1402, Pages 26-37

محدثه فرنقی زاد; ِیاسمن عیسی زاده; سروناز فلسفی; اوا بهروزی

بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی

Volume 15, Issue 81, 1397, Pages 87-96

صفورا اکبری علویجه; صبیحه سلیمانیان زاد; محمود شیخ زین الدین

بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 255-268

زهرا فرجی نژاد; فروغ محترمی; میرخلیل پیروزی فرد; صابر امیری; حامد همیشه کار; حسین صمدی کفیل

بررسی اثر غنی سازی جیره با پروبیوتیک Bacillus subtilis (IS02) بر بقاء، شاخص های بیوشیمیایی و بافت شناسی بچه ماهی نورس کپور دریایی، Cyprinus carpio، در مواجهه با تنش اسمزی

Volume 12, Issue 3, 1402, Pages 243-260

سید مرتضی حسینی; سید حسین حسینی فر; عیسی شریف پور; ملیکا قلیچ پور; عباسعلی آقایی مقدم; محمود حافظیه

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,195,582
PDF Download7,281,355