Number of Articles: 40

اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 113-126

احمد شاکر اردکانی; مریم هاشمی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی

اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال

Volume 15, Issue 78, 1397, Pages 191-203

ناهید بغلانی; سید مهدی حسینی; سید علی جعفرپور; سید محمد موسوی; آی ناز خدانظری

اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش

Volume 12, Issue 48, 1394, Pages 139-151

اعظم ایوبی; ناصر صداقت; مهدی کاشانی‌نژاد; محبت محبی; نجمه یوسف‌تبار

اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای

Volume 8, Issue 31, 1390, Pages 53-60

اثر پوشش های خوراکی فعال بر پایه متیل سلولز بر ماندگاری گوجه فرنگی

Volume 9, Issue 35, 1391, Pages 89-99

اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی

Volume 21, Issue 146, 1403, Pages 180-194

عالیه سادات رفعت حقیقی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی; لیلا جعفری; فرزین عبدالهی

اثر ضد آفلاتوکسین زایی عصاره آویشن شیرازی Zataria)multiflora) در مغز پسته پوشش یافته با کنسانتره پروتئینی آب پنیر ( WPC)

Volume 9, Issue 36, 1391, Pages 11-19

ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال

Volume 20, Issue 142, 1402, Pages 1-14

نسرین افشار; سید حسین سید قوامی; ناصر صداقت

افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی

Volume 17, Issue 101, 1399, Pages 1-13

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; سمیرا دهقانی

افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی

Volume 16, Issue 91, 1398, Pages 243-256

علی وزیری; علی اکبر سیف کردی; آزاده شکرابی; صدف شاملو

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت‌فرنگی

Volume 18, Issue 112, 1400, Pages 81-95

پریسا فرجپور; حسین شیخلوئی

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

Volume 15, Issue 82, 1397, Pages 437-450

سمیرا منصورگرگانی; ناصر صداقت; فرشته حسینی

بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت‌فرنگی طی انبارمانی

Volume 20, Issue 135, 1402, Pages 59-68

رامین تمجیدی; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمدرضا زارع بوانی

بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو

Volume 19, Issue 127, 1401, Pages 1-12

معصومه بابایی سروینه باغی; محمد احمدی; محمدرضا شیران; مریم عزیزخانی

بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری

Volume 14, Issue 71, 1396, Pages 121-134

صغری مرآتی فشی; لیلا ناطقی; نازنین زند

بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف

Volume 10, Issue 1, 1399, Pages 75-92

سکینه کاظمی; احمد قره خانی; امیر توکمه چی

بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris)

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 141-150

سارا رویتوند; ناصر صداقت; مهدی وریدی; محبت محبی

بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای کیوی خشک شده

Volume 17, Issue 102, 1399, Pages 53-67

سیده زینب اسدی; زهرا بیگ محمدی; عادل میرمجیدی هشتجین

بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای کبکاب

Volume 22, Issue 159, February 1404, Pages 232-250

محمد گنجه; ناهید احمدی ثابت; غلامرضا عبدی; سید سعید سخاوتی زاده; حمید بخش آبادی

بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 117-129

فاطمه سلامت; مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی

بررسی تاثیر پوشش خوراکی تهیه شده بر پایه پروتئین آب پنیر و ژلاتین بر افزایش ماندگاری فیله گوساله در دمای یخچال

Volume 19, Issue 128, 1401, Pages 271-281

علی حسینلو; احمد قره خانی; امیر توکمه چی

بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال

Volume 21, Issue 153, 1403, Pages 88-102

مهرنوش ابراهیم ولدانی; مریم یوسف پور; مهشید شاملوفر; شادی مهدیخانی

بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت

Volume 13, Issue 59, 1395, Pages 133-141

علی اکبر قادری; سولماز صارم نژاد; محمد حسین عزیزی

بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

Volume 15, Issue 79, 1397, Pages 313-322

جلال دهقان نیا; طاووس رونقی; بابک قنبرزاده

بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوشش‌های خوراکی (ژل آلوئه‌ورا و پکتین) در انبار سرد

Volume 14, Issue 64, 1396, Pages 337-327

زهرا سادات حسینی; فرید مرادی نژاد; محمد رضا وظیفه شناس

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,974,747
PDF Download6,319,735