Number of Articles: 22

اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفه‌های اصلی

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 141-151

اصغر عابدی

برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی

Volume 8, Issue 30, 1390, Pages 49-57

بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

Volume 14, Issue 63, 1396, Pages 220-209

سمیرا بیک زاده; هادی پیغمبردوست; محمد اصغری جعفرآبادی; عزیز همایونی راد

بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته عبدالله گل محمدی *، پوریا صبوری2

Volume 11, Issue 43, 1393, Pages 59-66

بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی

Volume 16, Issue 92, 1398, Pages 153-163

محسن آزادبخت; محمد واحدی ترشیزی; محمدجواد محمودی

بررسی امکان تولید امولسیون روغن گردو پایدار شده با موسیلاژ دانه چیا و کاربرد آن در فیلمهای خوراکی

Volume 22, Issue 161, April 1404, Pages 260-274

آرین نهالکار; احمد رجایی نجف آبادی; حسین میرزائی مقدم

بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 271-282

میترا سلیم پور اردی; ژاله خوشخو; مژگان امتیازجو

بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی فاطمه سادات مصطفوی1، مصطفی مظاهری تهرانی2، محبت محبی3

Volume 11, Issue 45, 1393, Pages 55-64

بررسی تاثیر نانو ذرات رس بر خواص فیزیکی و ریزساختاری فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه هیدروکلوئید دانه اسفرزه

Volume 14, Issue 67, 1396, Pages 44-35

وحید علی زاده; حسن برزگر

بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز

Volume 19, Issue 130, 1401, Pages 121-129

هانیه محمدی جارچلو; سید حسین حسینی قابوس; هادی الماسی

بررسی و مقایسه شیمی‌رئولوژیکی اثر سه نوع تأخیرانداز پلیمریزاسیون بر سرعت تشکیل پلی‌یورتان برپایه پلی‌بوتادین خاتمه‌یافته با هیدروکسیل

Volume 7, Issue 1, 1402, Pages 17-31

علی عیسی پور; عباس کبریت چی

بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ

Volume 15, Issue 75, 1397, Pages 188-173

ستاره عطالو; محمد علیزاده خالدآباد; هادی الماسی

تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف

Volume 7, Issue 27, 1389, Pages 99-106

تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی

Volume 8, Issue 33, 1390, Pages 69-78

تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع1، غلامحسن نجفی2 ، تیمور توکلی هشجین3 ، علی ماشاء اله کرمانی4

Volume 11, Issue 44, 1393, Pages 1-10

توسعه محفظه شیشه ای شکل هلیکس برای کاربردهای تصفیه میدان های الکتریکی پالسی در صنعت آبمیوه سازی

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 11-26

علی محمد دست غیب; هادی نبی پور افروزی; سید محمد ظفر اقبال

تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول

Volume 19, Issue 131, 1401, Pages 303-317

سکینه یگانه; سهیل ریحانی پول

تولید و بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز

Volume 17, Issue 100, 1399, Pages 139-149

نگین ذیبح اللهی; آیناز علیزاده; هادی الماسی; شهرام حنیفیان; حامد همیشه کار

خواص فیزیکی وغذایی خرمای دیری عراقی

Volume 19, Issue 129, 1401, Pages 67-76

حیدر الکعبی

گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی

Volume 20, Issue 137, 1402, Pages 74-87

فوژان بدیعی; ناصر بوذری; فروغ شواخی; زهرا رفیعی درسنگی

مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده

Volume 19, Issue 133, 1401, Pages 175-186

مرضیه جوادی فارسانی; حسین میرزائی مقدم; احمد رجایی

مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز

Volume 15, Issue 80, 1397, Pages 157-169

یعقوب جعفری; هادی الماسی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,969,865
PDF Download6,318,588