Number of Articles: 20

Comparative Evaluation of Chemical Compositions and Biological Activities of Wild and Cultivated Froriepia subpinnata L. Essential Oils

Volume 21, Issue 2, 2019, Pages 331-340

F. Mirzania; Y. Sarrafi; M. Moridi Farimani

اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ

Volume 13, Issue 55, 1395, Pages 91-101

فواد محمودزاده; پیمان قجر بیگی; رزاق محمودی; اصغر محمدپوراصل

اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر

Volume 16, Issue 86, 1398, Pages 1-13

رضا فرهمندفر; عارفه کردجزی

اثر ضدمیکروبی و برهمکنش عصاره آبی انجبار بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 166, September 1404, Pages 278-289

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد گلباشی; علا الهاشمی

ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو

Volume 15, Issue 75, 1397, Pages 257-247

فرزانه کیا دلیری; علیرضا صادقی; مرتضی خمیری; مهدی کاشانی نژاد; مهران اعلمی

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 76-67

فریده طباطبایی; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی; سید علی مرتضوی; فخری شهیدی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC 11778) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC 9027)

Volume 21, Issue 146, 1403, Pages 106-117

پروین سوری; آریو امامی فر; نفیسه دعوتی

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی

Volume 18, Issue 116, 1400, Pages 327-335

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی اثر ضد باکتریایی فرکشن حاوی ترکیب اسکوالین از کبد کوسه دم خالدار خلیج فارس Carcharhinus sorrah (Müller & Henle, 1839)

Volume 10, Issue 2, 1400, Pages 251-258

طاهره درداب; ایمان سوری نژاد; ملیکا ناظمی

بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

Volume 22, Issue 159, February 1404, Pages 55-64

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; محمدامین مهرنیا

بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)

Volume 8, Issue 28, 1390, Pages 111-120

بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز

Volume 15, Issue 83, 1397, Pages 133-143

شیما دالوند; ناهید مژگانی; سولماز صارم نژاد

بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده

Volume 14, Issue 67, 1396, Pages 330-323

آرزو کرمی مقدم; زهرا امام جمعه

بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویه‌های L.plantarum بومی جدا شده از مواد‌غذایی مختلف

Volume 15, Issue 85, 1397, Pages 327-336

دینا شهرام پور; مرتضی خمیری; محبوبه کشیری; محمد علی رضوی

بررسی فعالیت ضد‌میکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درون‌تنی و مدل غذایی

Volume 19, Issue 125, 1401, Pages 1-10

سید محمد باقر هاشمی; درنوش جعفرپور

تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم

Volume 15, Issue 84, 1397, Pages 385-395

الناز میلانی; فرشته حسینی; سمانه رضایی بروجردی; شادی بلوریان

خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیش‌تیمار فراصوت

Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 173-185

آنیسا جعفری; مریم مصلحی شاد; زهره غنوی

خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌های زنیان و مورد و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت بوقلمون

Volume 18, Issue 111, 1400, Pages 233-250

اکرم سادات فیاضی; مهناز هاشمی روان; نرجس جنتی ها; مریم مصلحی شاد

مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر

Volume 8, Issue 30, 1390, Pages 126-136

مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی

Volume 14, Issue 73, 1396, Pages 133-140

بهاره بهارلو; فاطمه نجاتی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,977,851
PDF Download6,320,400