Number of Articles: 9

اثر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره‌موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین 88 “ در طی نگهداری

Volume 13, Issue 61, 1395, Pages 15-1

آنیتا رامی; حسین شیخ لوئی; علیرضا یوسفی

ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET

Volume 8, Issue 28, 1390, Pages 93-100

بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma)

Volume 22, Issue 162, May 1404, Pages 122-136

قاسم کاشانی; الهام دانائی

بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشرده‌سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه‌فرنگی تازه

Volume 16, Issue 90, 1398, Pages 201-216

علی قاسمی; رضا امیری چایجان; محمدحسین عزیزی تبریززاد

بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوشش‌های خوراکی (ژل آلوئه‌ورا و پکتین) در انبار سرد

Volume 14, Issue 64, 1396, Pages 337-327

زهرا سادات حسینی; فرید مرادی نژاد; محمد رضا وظیفه شناس

تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخص‌های کیفی پیاز

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 125-135

هادی عظیمی نژادیان; فرهاد خوشنام; حسین بلانیان

تاثیر بسته‌بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی

Volume 16, Issue 87, 1398, Pages 279-290

اعظم امیری; سید محمد حسن مرتضوی; محمد محمودی سورستانی; علیرضا کیاست; زهرا رمضانی

تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی

Volume 17, Issue 101, 1399, Pages 177-184

پریا پیشوافرد; صدیف آزادمرد دمیرچی

تاثیر غنی‌سازی پودر شکلات داغ با پودر زرشک بر خصوصیات کیفی آن

Volume 22, Issue 161, April 1404, Pages 286-296

عباس جلیل زاده; حسین شیردل

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,479
Article View10,967,581
PDF Download6,317,995