Number of Articles: 45

اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال

Volume 18, Issue 118, 1400, Pages 129-140

زهرا سیاری; محمد ربانی; رضا فرهمندفر; رضا اسماعیل زاده کناری; رضوان موسوی ندوشن

اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران

Volume 19, Issue 123, 1401, Pages 55-67

فائزه شیرخان; سعید میردامادی; مهتا میرزایی; بهروز اکبری آدرگانی; نیکو نصوحی

اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه

Volume 15, Issue 74, 1397, Pages 190-181

مهدی خیاط; فرشته صفی خانی; مهدی جهانی; فرید مرادی نژاد

اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده

Volume 20, Issue 134, 1402, Pages 1-16

سالار کرمی; رضا فرهمندفر; جمشید فرمانی; زینب رفتنی امیری; علی متولی

اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره دارچین

Volume 16, Issue 86, 1398, Pages 335-347

سپیده سهراب پور; رضا اسمعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

اثر مکمل پودر چای سبز بر پتانسیل پروبیوتیکی، خواص آنتی اکسیدانی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پروبیوتیک

Volume 21, Issue 155, 1403, Pages 27-40

آیت تقوی زنوز; مریم قانع

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین جوانه کلم بروکلی هیدرولیز شده به روش هیدرولیز آنزیمی

Volume 22, Issue 166, September 1404, Pages 161-179

امین جرجانی; لیلا نجفیان; محمد فارسی; سید احمد شهیدی

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 76-67

فریده طباطبایی; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی; سید علی مرتضوی; فخری شهیدی

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان

Volume 15, Issue 83, 1397, Pages 1-14

رضا فرهمندفر; مریم اثنی عشری

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش ژلاتین-کیتوزان حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس زیره سیاه بر روی گوشت گوساله

Volume 22, Issue 163, June 1404, Pages 90-101

سهیلا نخودچی; بهاره حاجی رستملو; محسن وظیفه دوست; زهره دیدار

استخراج ترکیبات زیست‌فعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روش‌های اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون

Volume 21, Issue 148, 1403, Pages 164-175

نازنین امیراحمدی; اکرم شریفی; محمد کوبا

استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا

Volume 8, Issue 28, 1390, Pages 81-91

استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی

Volume 18, Issue 121, 1400, Pages 147-162

کتایون سامیا کلانتری; مریم میزانی; مهرداد قوامی

بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera)

Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 133-145

عباس عسگری کفرانی; محمد فضیلتی; حبیب اله ناظم

بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال

Volume 17, Issue 99, 1399, Pages 55-69

شاهرخ شعبانی; شیوا علیمرادی

بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی

Volume 14, Issue 67, 1396, Pages 62-53

دینا الهویی; مریم سلامی; مریم مصلحی شاد

بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی

Volume 8, Issue 32, 1390, Pages 95-105

بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی1، مریم هاشمی2 ، عبدالرضا محمدی3، فوژان بدیعی4، سارا عشقی 1، کریم احمدی صومعه5

Volume 11, Issue 43, 1393, Pages 41-52

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا

Volume 15, Issue 74, 1397, Pages 107-99

افسانه سمیعی; فریده طباطبایی یزدی; مصطفی مظاهری طهرانی

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دو واریته ی بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتاب گردان

Volume 9, Issue 34, 1391, Pages 117-127

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و جداسازی اولیه فرکشن های پپتیدی فرآورده تخمیری سس سوراغ

Volume 15, Issue 76, 1397, Pages 35-25

مهدی نیکو; رامین مناف فر; مهدی ایمانی; حسن احمدی گاولیقی

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصاره‌های برگ و میوه انگور وحشی

Volume 21, Issue 154, 1403, Pages 37-48

مریم مهاجرانی; رحمان حسین زاده; رویا مقیمی; بنفشه اسماعیلی

بررسی فیتوشیمیایی و فیتوسنتز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی گیاه کَوَر (Capparis spinosa L.)

Volume 8, Issue 1, 1396, Pages 80-90

امید عزیزیان شرمه; محرم ولیزاده; جعفر ولیزاده; مژگان طاهری زاده; مریم بیگمی

بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

Volume 16, Issue 86, 1398, Pages 47-61

لاله مهریار; مریم اسکندرخانی

بررسی ویژگی آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل

Volume 14, Issue 73, 1396, Pages 227-240

عاطفه مقصودلو; علیرضا صادقی ماهونک; حسین محب الدینی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,213,322
PDF Download7,297,014